Klantervaringsonderzoek

Klantervaringsonderzoek
Wij zijn geïnteresseerd in uw mening over onze dienstverlening. Daarom voeren wij een cliëntervaringsonderzoek uit. Daarom vragen we u na afloop van de behandeling  of u een vragenlijst in wilt vullen. Als u daarvoor uw toestemming verleent, ontvangt u een uitnodiging per e-mail. Het onderzoek wordt uitgevoerd door ZorgDNA, een onafhankelijk en gecertificeerd meetbureau. Uw privacy is gegarandeerd en goed beschermd. Het onderzoek is volledig anoniem. Wij kunnen niet zien wat u heeft ingevuld. De vragenlijsten gaan over de praktijk, de behandelaar en de behandeling. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Wilt u meer weten? Vraag het ons of kijk op de website van ZorgDNA.

In 2019 werd de praktijk beoordeeld met gemiddeld een 9!

Opmerkingen uit het klanttevredenheidsonderzoek

  • Zij voelde ons kind heel goed aan. Wist waar het probleem zat en speelde hier goed op in. Ook als mijn kind even de concentratie kwijt was
   bedacht ze een leuk spelletje waardoor het voor mijn kind erg leuk werd! Mijn kind ging altijd met plezier naar de Logopediste!
  • Ondanks dat de logopedist waarschijnlijk veel met kinderen werkt, werd ik absoluut als volwassen benaderd, heel prettig!
  • We zijn heel erg tevreden over de behandeling die ons kind heeft gekregen van de logopedist. Ze doet het erg leuk en mijn kind ging er met plezier naar toe. Bedankt voor de behandeling
  • We hebben een goeie leerzame tijd gehad en veel baat